• Nici o lucrare nu este prea mica !

    Oferim solutii complete la cerintele si nevoile clientilor nostrii pentru inlocuiri coloane apa, reparatii subsol, instalatii apa, inlocuiri coloane blocuri. Pentru detalii oferte de vanzare sau instalare apelati 0724.128.394.


Firma inlocuiri coloane subsol blocuri


GENERALITATI

Apa este prezenta pretutindeni: in corpul omenesc (~60%), in produsele pe care le mancam, in bauturile pe care le consumam.
Asadar, este logic sa ne asiguram de faptul ca cea mai importanta componenta a produsului pe care il beti sau il fabricati, respectiv apa, nu este afectat in mod negativ, prin gust sau aspect neplacut. Recomandam deci si inlocuirea coloanelor colmatate si vechi care pot dauna sanatatii dumneavoasta sau familiei dumneavoasta.
DESCRIERE CONSTRUCTIVA

Marea majoritate a furnizorilor de apa de retea, privati sau de stat, din Romania, ofera o calitate buna a apei de la robinet. Totusi, din ce in ce mai multi oameni, resping apa de la robinet in favoarea apei filtrate, deoarece are un gust imbunatatit si sunt preocupati de existenta eventualilor contaminanti care ar putea exista in apa de la retea.
Venim in intampinarea acestei tendinte, printr-o gama larga de produse dedicate pentru reducerea acestor agenti contaminanti din apa.


INFORMATII UTILE

Este stiut faptul ca apa provenita din subteran de cele mai multe ori nu este conforma. Chiar daca imediat dupa sapatura, apa reiese conforma in urma primei analize, este posibil ca dupa un timp, apa sa sufere modificari chimice in compozitia ei si sa devina neconforma consumului uman. Tocmai de aceea legea obliga propietarii de fantani sau puturi forate sa repete analiza apei la fiecare 6 luni.Acum si instalator non stop»

www.instalatii-avarii.ro

Instalator non stop in Bucuresti si Ilfov, interventii urgente instalatii, reparatii instalatii sanitare, desfundari urgente de coloane scurgere. Contacteaza-ne si vom alege solutia cea mai buna./">

SERVICII PROFESIONALE DE DESFUNDARI COLOANE»

www.instalatii-avarii.ro

Desfundari si reparatii coloane de scurgere, desfundare coloane wc. Instalatori desfundare coloane buctarii, desfundare wc,  desfundare chiuvete, desfundare scurgere cada.