Nici o lucrare nu este prea mica !

    Oferim solutii complete la cerintele si nevoile clientilor nostri pentru inlocuirea sau repararea coloanelor de apa calda sau rece in baie, bucatarie la blocuri sau vile. Apelati 0724.128.394
Instalatii Apa calada » Montaj instalatii de apa calda


Montaj coloane apa calda

Executam toata gama de instalatii sanitare pentru locuinte personale, sedii de firma, hale industriale: alimentare cu apa rece si apa calda, montaj de obiecte sanitare pentru baie sau bucatarie, montajul de cazi si cadite simple sau cu hidromasaj, lucrari de canalizare. Chiar daca aveti de inlocuit doar obiecte sanitare din baie sau bucatarie, sau faceti o instalatie de la zero, nu ezitati sa ne contactati, pentru a avea garantia lucrului de buna calitate! 
Pentru detalii si oferte va rugam sa ne contactati!
Reparatii coloane de apa calda

Avem o vasta experienta in executarea tuturor instalatiilor de incalzire termica si va stam la dispozitie prin oferirea de solutii constructive pentru fiecare instalatie in parte fie de apa rece sau de apa calda. De la montarea sau schimbarea unui simplu calorifer si pana la executarea unei instalatii complexe pentru o intreaga cladire. De asemenea, prin colaborarea noastra cu magazinele care comercializeaza materiale pentru instalatii sanitare si termice, putem obtine pentru dumneavoastra reduceri importante de pret pentru o instalatie completa (De exemplu: cazan, tevi, piese de legatura si alte accesorii, pompe, boilere, etc.)net/">
ACUM si INSTALATOR NON STOP»

www.instalatii.org.ro

Instalator non stop in Bucuresti si Ilfov, interventii urgente instalatii, reparatii instalatii sanitare, desfundari urgente de coloane scurgere. Contacteaza-ne si vom alege solutia cea mai buna.

SERVICII PROFESIONALE DE DESFUNDARI COLOANE»

www.desfundare-coloane.ro

Desfundari si reparatii coloane de scurgere, desfundare coloane wc. Instalatori desfundare coloane buctarii, desfundare wc,  desfundare chiuvete, desfundare scurgere cada.