• Bine ati venit!

    Oferim solutii complete la cerintele si nevoile clientilor nostri in servicii de montaj instalatii sanitare, reparatii instalatii sanitare, avarii instalatii sanitare, reparatii instalatii termice, izolare conducte, reparatii canalizare.

    Personalul nostru este format din instalatori calificati cu experienta.


Instalatii canalizare Bucuresti


GENERALITATI

Oferim pentru persoanele fizice si juridice din Bucuresti servicii precum :

  • Desfundari profesionale conducte de scurgere
  • Desfundare coloane wc, desfundari chiuvete, sifoane de pardoseala, cazi
  • Desfundare canalizare, camine, fose septice
  • Desfundare canalizare si coloane scurgere
  • Desfundam canal


DESCRIERE CONSTRUCTIVA

Personalul firmei NEXT TECHNOLOGY este format din oameni cu experienta in desfundari coloane de canalizare si scurgere blocuri, fapt ce garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor noastre in ceea ce priveste calitatea si termenele de executie a lucrarilor de desfundari si curatiri coloane 
Sarpe electric pentru desfundari

SC NEXT TECHNOLOGY SRL este o societate care are angajati instalatori specializati in prestarea de servicii de desfundare canalizare, desfundare canal, desfundare conducte de scurgere la case sau blocuri, desfundare canal cu presiune, desfundare tevi, desfundare wc .ACUM si INSTALATOR NON STOP»

www.instalatii-avarii.ro

Instalator non stop in Bucuresti si Ilfov, interventii urgente instalatii, reparatii instalatii sanitare, desfundari urgente de coloane scurgere. Contacteaza-ne si vom alege solutia cea mai buna.

SERVICII PROFESIONALE DE DESFUNDARI COLOANE»

www.instalatii-avarii.ro

Desfundari si reparatii coloane de scurgere, desfundare coloane wc. Instalatori desfundare coloane buctarii, desfundare wc,  desfundare chiuvete, desfundare scurgere cada.