• Bine ati venit!

    Oferim solutii complete la cerintele si nevoile clientilor nostri in confectionarea, de porti, garduri, balustrade, grilaje, geamuri, copertine.


Domeniul Public » IMPREJMUIRI PUBLICE


GENERALITATI

Sistemele de imprejmuire formate din stalpi metalici si plase metalice, pot fi instalate independent pentru o delimitare perimetrala sau pot intra in completarea unor garduri sau ziduri, deja existente.DESCRIERE CONSTRUCTIVA

Datorita structurii simple si functionale, acestea pot fi montate facil, chiar si de personal nespecializat, pentru realizarea imprejmuirilor de tip industrial, comunitar, civil, sportiv, militar, de agrement, etc. Sunt recomandate pentru orice forma peisagistica, chiar si in cazul terenurilor accidentate, cu pante abrupte sau alunecoase.


Realizarea imprejmuirii poate fi efectuata de la A-Z conform solicitarilor specifice cum ar fi: proiectare, trasare, realizarea terasamentelor, armarea, turnarea si cofrarea betoanelor de egalizare si/sau armate necesare specificului lucrarii.


ACUM si INSTALATOR NON STOP»

www.instalatii.org.ro

Instalator non stop in Bucuresti si Ilfov, interventii urgente instalatii, reparatii instalatii sanitare, desfundari urgente de coloane scurgere. Contacteaza-ne si vom alege solutia cea mai buna.

SERVICII PROFESIONALE DE DESFUNDARI COLOANE»

www.desfundare-coloane.ro

Desfundari si reparatii coloane de scurgere desfundare coloane wc. Instalatori desfundare coloane buctarii, descundare wc,  desfundare chiuvete, desfundare scurgere cada.